Dorpsagenda Leuth spreekt met alle

verenigingen

LEUTH - Op woensdag 17 april wordt er in de kleine zaal van De Vriendenkring een speciale bijeenkomst gehouden voor bestuursleden van alle Leuthse verenigingen/organisaties.

Deze avond wordt belegd om alle aanwezigen met elkaar in gesprek te laten gaan en hun ervaringen te delen; wat gaat er goed, wat kan er beter en waar kunnen we misschien meer samenwerken om de Leuthse verenigingen in stand te houden. Een ander doel is te komen tot de oprichting van een vrijwilligersbank, waar enerzijds verenigingen een beroep op kunnen doen, maar ook inwoners van Leuth vrijwilligers kunnen vinden die bijvoorbeeld bereid zijn een klusje te doen, zoals vervoer bieden of iets anders waar mensen mee geholpen zijn.                                                

Genodigden zijn welkom vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. "Voelt u zich aangetrokken om mee te praten, maar hebt u geen uitnodiging ontvangen, dan bent u ook welkom." De werkgroep Dorpsagenda Leuth heeft eerder al bijeenkomsten georganiseerd waar inwoners hun wensen kenbaar konden maken om Leuth aantrekkelijk te houden, maar nu zijn de verenigingen en overige organisaties aan bod om hun ideeën te uiten.

Protestantse gemeente Heumen

18 april - Witte donderdag Aanvang: 19.30 uur Voorganger: Ds D.J. Deunk, Malden 19 april - Goede vrijdag Aanvang: 19.30 uur Deze viering wordt door de voorbereidingsgroep verzorgd 20 april - Paaswake Aanvang: 22.00 uur Voorganger: Ds D.J. Deunk, Malden 21 april - Paasmorgen Aanvang: 10.00 uur Voorganger: Ds D.J. Deunk, Malden Met medewerking van muziekgroep en cantorij Collectes: Steun aan kerken in Pakistan en Diaconie Na de viering koffie drinken in de Terp.