Afbeelding
Foto:

Zonnige Sedeko Zomer!

MOLENHOEK - "Lezers van Hét GemeenteNieuws wens ik fijne paasdagen." Vrolijk zegt Jos Theunissen, eigenaar van Sedeko Molenhoek, erachteraan: "En-een-zonnige-zomer." Want mocht het te zonnig worden, dan heeft Sedeko Molenhoek een oplossing!

Tekst: Gerie van der Land-Zijderveld

"Loop eens mee, naar de showroom, dan laat ik je wat zien. Een pracht oplossing! Een nieuwe loot in ons assortiment. Onze Lounge Terras Overkapping. Uniek in de regio. Kijk, onze overkapping heeft een lamellen dak. Ja, kan ook op maat worden gemaakt. De hoeveelheid zon en licht regel je zelf. Zie je? Mooi hè. Het is een noviteit. Motorisch te bedienen of zelfs via een App. En er zijn allerlei opties om het nog comfortabeler te maken. Voor 's avonds of voor donkere dagen, is verlichting mogelijk. Jazeker, zijn we hier trots op!"

Theunissen vertelt dat hij en zijn medewerkers met pasen ook lekker gaan genieten van een paar vrije dagen. Die hebben ze wel verdiend, want het is druk. "Poosje rust geeft nieuwe energie. Derde paasdag, dinsdag 23 april zijn we weer present! Ja, dan is ook onze toonzaal weer open en naast onze aluminium en kunststof serres, deuren en kozijnen, enzovoort, ook deze Lounge Terras Overkapping te zien."

Meer informatie over Sedeko Molenhoek die dit jaar dertig jaar bestaat en volgend jaar het feestje viert "omdat dan de toonzaal 30 jaar bestaat", op www.sedeko.nl.