Belegde stokbroodjes (eigen foto)
Belegde stokbroodjes (eigen foto) Foto: Eigen foto

De Kaaspunt Sebilla breidt uit

met versbelegde stokbroodjes

GROESBEEK – Sebilla van De Kaaspunt in winkelcentrum Bellevue heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met liefst negen soorten versgemaakte gevulde of belegde stokbroodjes.

Deze delicatesse kunnen ter plaatse in de winkel opgewarmd worden of men kan ze zo mee naar huis of kantoor nemen, waar men ze zelf kan opwarmen. De prijs varieert van 2,25 tot 3,75 euro per stokbroodje. Binnenkort start De Kaaspunt Sebilla met een spaarkaart voor de stokbroodjes. Bij ieder gekocht stokbroodje ontvangt men een stempel en als de stempelkaart vol is (10 stempels), dan ontvangt men een gratis stokbroodje naar keuze.
Sebilla heeft ook beslag weten te leggen op 'Cum Laude Kaas'. Het betreft een extra belegen boerenkaas die door een deskundige jury als Cum Laude is beoordeeld. Deze speciale Boerenkampioenkaas is maar beperkt beschikbaar, vandaar op = op.
Wat veel – vooral oudere mensen - zich ongetwijfeld kunnen herinneren, is de 'Arretjes Cake' uit grootmoeders tijd, die de naam toentertijd te danken heeft aan een stripfiguur uit 1930. Het is een niet gebakken cake met chocolade. De Kaaspunt Sebilla is al 15 jaar een begrip in het centrum van Groesbeek en zij zorgt er steeds weer voor dat alle soorten binnen– en buitenlandse kazen en overige delicatessen in haar winkel verkrijgbaar zijn. Zo heeft zij onlangs Desem Borrelbroden op de kop weten te tikken, waar ze al enige tijd op zoek naar was.