(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen foto

+ Sier niet meer weg te denken in winkelcentrum Bellevue Groesbeek

GROESBEEK – Al vanaf de opening van winkelcentrum Bellevue in het hart van Groesbeek is de exclusieve zaak + Sier aanwezig met sieraden, tassen en modeaccessoires.

De modetrend wordt scherp in de gaten gehouden door Ellen, de uitbaatster van + Sier. Zo zijn de moderne sokjes, sjaaltjes, petjes, hoedjes, haarbandjes, zonnebrillen et cetera gewilde artikelen bij + Sier. Het is maar een kleine greep uit het assortiment van mode-accesoires. die mode-onderhevig zijn. Maar ook voor sieraden is men bij + Sier op het juiste adres, want de merken Go Dutch Label, Close To Zen, Camps & Camps, Melano, Uno de 50 liegen er niet om. Evenals de horloge merken William L, Ikki, Diesel, TWsteel, Greentime en Vendoux waar men ook mee voor de dag kan komen.


Oorbellen zetten geluidloos en pijnloos bij + Sier. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen vanaf nu met een gerust hart bij + Sier naar binnen gaan met hun ouders om oorbellen te laten plaatsen. Veel kinderen hebben in de loop der jaren de boot afgehouden maar + Sier heeft nu de nieuwste technieken. Deze techniek is niet alleen geruisloos, maar wat belangrijker is: geheel pijnloos. Dit is voor de kinderen reden te meer bij + Sier naar binnen te stappen.
Ellen van + Sier volgt de modetrend op de voet en bezoekt om die reden diverse beurzen in binnen– en buitenland. + Sier is te vinden in Bellevue 8 in Groesbeek.