(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen foto

Restaurant en grandcafé De Spil in Groesbeek blijft verrassen

GROESBEEK – Lunchcafé, restaurant en grandcafé De Spil in het winkelcentrum Bellevue langs De Spoorbeek in het centrum van Groesbeek blijft verrassen.

Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, het is er altijd goed toeven voor zowel een lunch, een gezellige borrel of een diner. Met regelmaat worden zowel de lunchkaart als de dinerkaart vernieuwd en aangepast aan het seizoen en worden de gerechten veelal bereid met seizoensproducten.

Daarnaast is het vooral in de zomer volop genieten op het gezellig ingericht terras, waar men naast de eenden ook de verrichtingen op het marktterrein kan gadeslaan. Het terras is al vanaf 1 april geopend. Speciaal voor de zomerdag kan men genieten van de diverse cocktails die voor iedere smaak te verkrijgen zijn. Voor de komende paasdagen is er een paasspecial zowel voor de lunch als diner samengesteld, waarin uiteraard asperges van Groesbeekse bodem zijn opgenomen. De paaslunch (zie foto) bestaat uit asperges, ham met Hüttenkäse, roerei, spek, zalm en aspergesoep. Al met al: De Spil is helemaal klaar voor de zomer. Om teleurstelling te voorkomen wordt aangeraden voor zowel lunch als diner te reserveren via 024 6792660. De Spil is gevestigd in winkelcentrum Bellevue 64-66 in Groesbeek.