Bingo Sionsheuvel

GROESBEEK - Dinsdagmiddag 30 april is er bij de senioren weer een bingomiddag in het voorzieningenhart Op de Heuvel aan de Ericastraat 39.

De aanvang is om14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.00 uur. De grote kaarten kosten 6 euro. De jackpot staat op 40 euro. Iedereen is welkom, ook niet-leden. De locatie is te bereiken met de buurtbus; de bushalte is bij het voorzieningenhart.

Bestuursleden gezocht voor Avond4daagse Berg en Dal

BERG EN DAL - Geniet jij ook zo van de jaarlijkse Avond4daagse in Berg en Dal en vind jij het belangrijk dat dit wandelevenement voor de jeugd van Beek, Berg en Dal, Ooij, Ubbergen en Nijmegen Oost behouden blijft?

De Avondvierdaagse is een jaarlijkse gezellige aangelegenheid voor kinderen en volwassenen. Bewegen en gezelligheid staat centraal. Elk jaar nemen hier circa 450 mensen aan deel. Dit vraagt natuurlijk om een goede organisatie en helpende handjes. Gelukkig kan de organisatie elk jaar weer rekenen op de nodige vrijwilligers maar blijft nieuwe aanwas nodig om dit evenement voort te kunnen blijven zetten. Zo is er op dit moment ruimte voor nieuwe bestuursleden die het leuk vinden om hieraan bij te dragen.

Het kost niet heel veel tijd! Met een gelikt draaiboek lukt het de organisatie om het aantal overlegmomenten met een gezellige kleine groep tot een minimum te beperken. Met name in de weken naar de avondvierdaagse toe en tijdens de dagen zelf ben je slechts enkele uurtjes in touw.

Vind jij het leuk om mee te helpen of wil je meer weten? Dan ben je van harte uitgenodigd dit te laten weten en een e-mailbericht te sturen naar a4d.bergendal@gmail.com. Zij nemen dan snel contact met je op! Meer informatie over de Avond4daagse Berg en Dal staat op http://www.avondvierdaagse-ubbergen.nl.