Van Doorn Studio 59 doet

Groesbeek aan met Wannabe Event

GROESBEEK – Van Doorn bekend van feestartikelen in Groesbeek voor de carnaval in de voormalige supermarkt van Jan Linders aan de Burgemeester Ottenhoffstraat 1 doet binnenkort Groesbeek aan met de Studio 59 een Wannabe Event.

Tijdens deze event kan men onbeperkt verkleden, schminken en fotoshoots maken. Studio 59 komt op woensdag 1, donderdag 2, vrijdag 3 , en zaterdag 4 april naar de Burgemeester Ottenhoffstraat 1 in Groesbeek van 10.00 tot 17.00 uur. Het beloofteen gezellig dagje uit te gaan worden voor iedereen jong of oud. Het is lekker jezelf onbeperkt verkleden en schminken of laten schminken, wonden maken, glittertattoos zetten en nagels lakken. Daarnaast is er volop eten en drinken aanwezig bij dit speciale event.

De verwenwinkel 't Soetrijck is er met de Candyshop en verder is er verse popcorn en zijn er suikerspinnen. Iedereen is vervolgens in de gelegenheid om op de verlichte catwalk je eigen modeshow te lopen, of lekker de saturdaynightdansvloer op in jouw favoriete outfit. Of jezelf fotograferen of laten fotograferen op de verschillende stages is ook mogelijk. Al met al een belevenis voor iedereen van jong tot oud die kennis maakt met de Studio59 van Van Doorn. Op de facebookpagina van Van Doorn kan men de actuele informatie over dit gebeuren bekijken.