Thom Jochoms viert zijn doelpunt. (foto: Hans Hoogenbosch)
Thom Jochoms viert zijn doelpunt. (foto: Hans Hoogenbosch) Hans Hoogenbosch

Goede zaken Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Voor Groesbeekse Boys stond paasmaandag de uitwedstrijd tegen nummer vier van de ranglijst FC Kunde op het programma. Met 0-4 werd overtuigend met deze tegenstander uit Nijmegen afgerekend. Omdat concurrent Ewijk vrij was deed Groesbeekse Boys goede zaken. Met nog vier wedstrijden te gaan bedraagt de voorsprong op de nummer twee nu vier punten.

De vele meegereisde Groesbeekse supporters zagen de geel-zwarte formatie met veel overtuiging aan de wedstrijd beginnen. Voor rust leverde dit een comfortabele 0-3 voorsprong op. Dave Kleijne was twee keer doeltreffend. Tussendoor wist Thom Jochoms een strafschop te verzilveren nadat Bram de Bruin binnen het strafschop gebied gevloerd was.

In de tweede helft ging de strijd gelijk op. Beide teams wisten diverse kansen te creƫren. De Groesbeekse verdediging kwam echter niet onder grote druk te staan. Tien minuten voor het eindsignaal gooide Sander de Bruin de wedstrijd definitief op slot door de 0-4 op het scorebord te brengen.

Zondag 28 april staat voor Groesbeekse Boys opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Dan moet het team uit Breedeweg het opnemen tegen Batavia. Deze wedstrijd in Batenburg begint om 14.00 uur.