(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Zeeman zet de zomer in op kleur

GROESBEEK – De nieuwe collectie van Zeeman in winkelcentrum Bellevue is onlangs binnengekomen en wat opvalt is de grote variatie in kleur. Ze heeft alle kleuren van de regenboog.

De dames-, heren- en kinderkleding,collectie is van de winter naar de zomer gegaan. Wat volgens de bedrijfsleidster Jasmine van Ophuizen opvalt zijn de badpakjes voor de kinderen met leuke printjes. Ook de basickleding voor de dames geeft het zomerseizoen veel kleur, maar de heren collectie met de diverse shirts en korte broeken mag er ook zijn.

Dit seizoen is het assortiment van Zeeman uitgebreid met tuinartikelen zoals schepjes, tuinhandschoenen en diverse bloempotten. Maar ook voor huis– en keukenartikelen kan men bij Zeeman terecht zoals dienbladen , tafelkleden et cetera. Op speelgoedgebied wordt het assortiment ook steeds groter; hiermee speelt Zeeman in op de jaargetijden en thema's zoals koningsdag et cetera. Zeeman is ook het juiste adres voor drogisterijartikelen – uitgezonderd medicijnen – zoals pleisters, shampoos en diverse soorten crèmes. De winkel van Zeeman in Bellevue is onlangs ook logischer ingedeeld, zodat de klanten alles beter kunnen vinden wat ze nodig hebben.