Adelheid Jochemsen. (foto: Cees Bakker)
Adelheid Jochemsen. (foto: Cees Bakker) Cees Bakker

Nieuw in Groesbeek!

GROESBEEK - Nieuw: Inspiratieplek EigenAardig met een praktijk voor coaching en healing, een atelier voor natuurverbinding en een activiteitenruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Open Dagen: Om je kennis te laten maken organiseer ik een paar open dagen. Wat je kunt verwachten zijn een verrassende inrichting, een speelse expositie, biologische hapjes van bioCatootje uit Groesbeek en een paar leuke programmapunten. En uiteraard ben ik er om te vertellen waar het om gaat en wat er te doen is. Er is dan ook een programma beschikbaar van de activiteiten tot het einde van het jaar.

De opening is vrijdag 10 mei 17.00 uur, klank en-stemceremonie en introductie in wat deze plek te bieden heeft. Vrij binnenlopen kan op zaterdag en zondag 11 en 12 mei van 11.00 -17.00 uur, uitgezonderd tijdens de workshops.

Zowel zaterdag als zondag is er een korte workshop van 14.30 tot 15.00 uur. Zaterdag is dat een edelsteenmeditatie, waarbij je een mooi steentje als hangertje mee naar huis krijgt. Zondag is dat een creatieve workshop met als titel ’Versier een stronkje en spiegel jezelf’. Het resultaat mag je meenemen. Je hoeft je niet aan te melden, gewoon op tijd aansluiten.

Voel je vrij, kom een kijkje nemen, en stel je vragen. Ik heet je van harte welkom.

Adelheid Jochemsen, Haydnstraat 51, Groesbeek; www.inspiratieplekeigenaardig.nl (wordt nog aan gewerkt).

Vrijwilligers gezocht voor de Avond-4-daagse Groesbeek

Groesbeek - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd.

Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

Soms betreft het een kortdurende klus. Dus ook voor als je graag meer vrijheid hebt en voor een korte tijd je in wil zetten. Zo'n korte klus is bijvoorbeeld die van verkeersregelaar.

De Avondvierdaagse is op zoek naar vrijwilligers die verkeersregelaar willen zijn. Het gaat om de dagen 3 tot en met 6 juni van 16.00 tot 21.00 uur. "Bent u geïnteresseerd, dan kunt u bellen naar Forte Welzijn 085 0406066."