Wylerbergconcert Scheffer - van Oostenbrugge

BEEK-UBBERGEN - Op zondag 12 mei geven Hanke Scheffer (piano) en Lieke van Oostenbrugge (zang) in Huis Wylerberg een lenteconcert, aanvang 12.00 uur. Zij brengen een afwisselend programma met werken van Beethoven, Schumann, Strauss en Albéniz. De entree is tien euro.

De dames zijn zeer getalenteerde musici die studeerden aan het ArtEZ-conservatorium in Zwolle. Als duo volgden zij masterclasses bij Massimo Cottica en Marien van Nieukerken. Scheffer (1994) is bekend van het Odayin Trio, dat al eerder in Huis Wylerberg speelde. Ook maakt zij deel uit van het Doppio Kwartet. Van Oostenbrugge (1992) heeft haar talenten bewezen in de requiems van Fauré en Duruflé en zong ze in Bach- en Telemann cantates.

In de ochtend, vanaf 8.00 uur, kun je meekijken bij het vogels ringen rond Huis Wylerberg (gratis). Leuk en leerzaam voor kinderen! Tevens is er om 10.30 uur de gratis lezing ‘Vogelgeluiden’ door Henk Meeuwsen. Adres: Huis Wylerberg, Rijksstraatweg 178, Beek-Ubbergen. (Let op: auto’s beneden aan de straat parkeren).