(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Etos ruim gesorteerd in

innerlijke en uiterlijke verzorging

GROESBEEK – Ook het filiaal van Etos in het Groesbeekse winkelcentrum Bellevue is steeds ruimer gesorteerd in innerlijke als uiterlijke verzorgingsproducten waaronder diverse voedingssupplementen. Onlangs heeft Etoszich nog verrijkt met het bekende merk 'Vitalize'.

De producten van Vitalize leveren een bijdrage om de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk te houden. Hun producten kunnen hierbij een extra ondersteuning bieden. Om een gezonde levensstijl te ondersteunen ontwikkelt Vitalize doorlopend nieuwe supplementen en zijn te gebruiken door iedereen jong of oud en man of vrouw. Op dinsdag 7 mei vanaf 13.00 uur komt er in de Etos in winkelcentrum Bellevue een gezondheidsspecialiste van Vitalize, die passend advies kan geven over de gezondheid. Het is beslist de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn.
Maar ook op gezichtsverzorging heeft Etos een streepje voor. Onlangs heeft Etos als eerste drogisterij en exclusief 'Gladskin' het merk van gezichtsverzorging binnengehaald. Het merk is bekend van 'Dokters van Morgen '. Ook nieuw bij Etos is het merk 'Neutrogena', dé specialist in beautyproducten van hoge kwaliteit. Zij combineren wetenschappelijke oplossingen met inspirerende cosmetische innovaties en hebben bijna een eeuwenlange ervaring.
Nieuw in de schappen van Etos is sinds kort te vinden 'Garnier Bio', de natuurlijke eigenschappen zorgen voor een optimale verzorging op maat voor elk huistype. Dit product is puur natuur met een zichtbaar resultaat. Klanten die op zoek zijn naar luxe, hoogwaardige huidverzorging tegen betaalbare prijzen komen terecht bij 'Pure Face Care', die sinds kort ook bij Etos te verkrijgen is, aldus bedrijfsleidster Marlot Gerrits.