Afbeelding
Foto:

Toscaanse sfeer

op Landgoed Bergzicht

HEUMEN - De vogels zingen al vroeg in de ochtend en de bomen laten de fris groene kleur weer zien. De zonnestralen geven de historische kas de warmte die de sla, courgette en vele kruiden zo nodig hebben. Het terras staat weer op zijn plek en de parasols zijn van de zolder gehaald. We zijn op Landgoed Bergzicht klaar voor een mooie zomer.

Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het mooie Landgoed zijn er naast de besloten feesten veel activiteiten op de agenda. Zo serveren vieren we 12 mei Moederdag in de tuin met een feestelijke high tea en is er in de ochtend een wilde kruidenwandeling onder leiding van Maartje Gruter (kruidentuin Nijmegen). Ook aan vader hebben we gedacht met een Vaderdag spiesengrill bij de oude kuiperij Graaf van Heumen op 16 juni .

Onder de druivenbladeren met je vrienden en familie aan een tafel vol lekkers, vis en vlees vanaf de grill en afsluiten met onze huisgemaakte tiramisu, dat kan tijdens de drie Toscaanse avonden 07 juni, 21 juni en 05 juli. Een bourgondische avond voor jong en oud met pure gerechten in Toscaanse sfeer.

Informatie: www.bergzicht-deraaf.nl, info@bergzicht-deraaf.nl

Landgoed Bergzicht, Rijksweg 232 6582AB Heumen.