(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

In Groesbeek van Wylerbaan naar Boersteeg

Jonge zakenman neemt

eierautomaat over

GROESBEEK - Victor Jakobs is pas 17 jaar en nu al zit het handelen in zijn bloed. Victor werkte zo nu en dan bij de kippenschuur aan de Wylerbaan, waar al jaren een eierenautomaat staat.

Toen hij in de wandelgangen vernam dat het bedrijf er mee stopte, liet hij de eigenaar weten dat hij wel belangstelling had voor de automaat, maar niet op de locatie Wylerbaan maar bij zijn woning aan de Boersteeg 6 in Groesbeek. De eigenaar liet Victor weten 'Doe maar een bod'. Na het bod was nog niet alles in kannen en kruiken, maar toen beide partijen nogmaals om tafel hadden gezeten werd de deal gesloten.

Sinds 1 april staat de eierenautomaat nu aan de Boersteeg 6 naast de groente en fruitkiosk. Met bewegwijzering staat de automaat zowel op de Wylerbaan als op de Boersteeg aangegeven. De automaat is zeven dagen in de week 24 uur per dag geopend. Op elk tijdstip kan men terecht voor kakelverse eieren, aldus Victor die het handelen heeft van geen vreemden zoals van zijn opa Vic Loeffen en zijn vader Sam Jakobs. Voor grote bestellingen voor restaurants en dergelijke is Victor telefonisch te bereiken onder nummer 06 50736883.