5 tegen 5-voetbaltoernooi in Leuth

LEUTH - Al jaren lang is het 5 tegen 5-toernooi van VVLK in Leuth een begrip bij elke voetballiefhebber. Dit jaar organiseert VVLK dit toernooi al voor de zestiende keer.

Op zaterdag 29 juni zal op het sportpark De Duffelt gestreden worden door zowel dames als heren teams in zowel een recreatieve en prestatieve competitie. Bij voldoende deelname is er ook een 35+ competitie. Voor iedereen is er wat te beleven. Wil je een leuke en gezellige dag met een groep vrienden of vriendinnen? Daag jezelf dan uit en schrijf je met minimaal vijf personen in. Speel je al langer voetbal en wil je jezelf meten met andere spelers dan kun je als groep ook inschrijven voor de prestatiecompetitie.

Voetbalvereniging Leuth Kekerdom zorgt al jaren voor een goede organisatie gedurende de hele dag. Voor eten en drinken kun je op het sportpark terecht en na afloop zorgen we met behulp van zanger / DJ Levi voor een mooi en gezellig feestje. Er is een betaalautomaat aanwezig. Inschrijven voor 15 juni via de website www.vvlk.nl. Meer informatie kan verkregen worden bij Guydo Mulder, Steenheuvelsestraat 47, 6578 AB Leuth, Email: guydo.mulder@hotmail.com , Mobiel: 06 29596648.

Elsa y Fred bij

Filmcafé Overasselt

OVERASSELT - Donderdag 16 mei om 20:15 uur vertoont Filmcafé Overasselt de film Elsa y Fred, geregisseerd door Marcos Carnevale met Manuel Alexandre, China Zorrilla en Blanca Portillo.

Het verhaal over de opbloeiende liefde tussen twee mensen op flinke leeftijd. Elsa is 82 jaar, maar vol optimisme en levenslust. Fred (Alfredo) is haar nieuwe 77-jarige buurman, die onlangs zijn vrouw heeft verloren en daarmee zijn levensdoel. Maar Elsa komt als een wervelwind zijn leven binnen met de droom om de beroemde scene van Anita Ekberg in de Trevi-fontein uit La Dolce Vita na te spelen. Meer informatie en reserveringen op www.filmcafeoverasselt.nl.