(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Pearle Opticiens Groesbeek

Deskundige oogzorg met de

beste service en garanties

GROESBEEK – Afgelopen winter opende Pearle Opticiens Groesbeek haar deuren. Vanaf de opening draait de winkel op volle toeren en heeft als uitgangspunt: de beste oogzorg voor een betaalbare prijs. Eigenaar, Marco Roelofs, heeft naast Pearle Opticiens Groesbeek ook twee Pearle-winkels in Boxmeer en Beuningen. "Ik ben heel blij dat ik hier de winkel in Groesbeek heb kunnen toevoegen", vertelt Marco Roelofs.

De beste zorg voor je ogen. "Het hele team heeft een ware passie voor brillen, contactlenzen en de gezondheid van ogen," vertelt franchisenemer Marco Roelofs. "Alles draait hier om service en de beste zorg voor je ogen. We zijn pas Tevreden als u ook tevreden de winkel uitloopt; goed geadviseerd met de beste persoonlijke zichtoplossing."

Trendy brillen & de nieuwste contactlenzen

Als je rondkijkt in de winkel, zie je overal de mooiste monturen in de nieuwste trends. Metalen frames in zachte kleuren, uit de Minimal collectie. Opvallende, geometrische Get creative-monturen en een prachtige selectie Power pastels in subtiele pasteltinten. Maar ook fantastisch retro new vintagedesign.

Eén-uurs-service

Pearle to go: binnen één uur een nieuwe bril. Dankzij de één-uursservice van Pearle Opticiens Groesbeek ga je binnen zestig minuten naar huis met een bril op sterkte, speciaal voor u geslepen! Ideaal wanneer u slecht zicht hebt en niet lang wilt wachten op een nieuwe bril. Pearle to go is bovendien handig wanneer je bril kapot is en je snel een nieuwe nodig hebt. Let op: dit geldt voor een enkelvoudige bril.