(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Brain Wash de kapper

voor het hele gezin ook in Bellevue

GROESBEEK – Al 3,5 jaar is Brain Wash kappers gevestigd in winkelcentrum Bellevue 6 in het centrum van Groesbeek en daarvoor 6,5 jaar aan de Dorpsstraat.

Het voordeel van Brain Wash is dat je er naar binnen kunt lopen wanneer het jou uit komt zonder afspraak. "Daarnaast kan het gehele gezin vader, moeder en kinderen bij Brain Wash terecht, de hele familie is bij ons welkom", aldus de salonmanager Desiree Dengerink. "Ons team van vier gediplomeerde kapsters zijn er klaar voor om te knippen, opsteken, vlechten, kleuren (met de modernste technieken), permanenten en watergolven. Voor iedere gelegenheid moet je eigenlijk eerst bij Brain Wash geweest zijn", lacht Desiree.

Bij Brain Wash werkt men met de verzorgingsproducten en Styling van het bekende merk Keune. Deze artikelen zijn uiteraard ook in de kapsalons van Brain Wash te koop. In de loop van de jaren heeft de Brain Washvestiging in Groesbeek al een grote klantenkring weten op te bouwen. Ook hebben de Brain Wash vestigingen in heel Nederland – in elke regio wel bekend – acties die de hele maand duren. Voor de maand mei is dat onder andere de moederdagtip ''Keune shampo en Keune Conditioner' samen oor slechts twintig euro. Ook kan men nu de zomerlook in je haar laten brengen met een zomervlecht (vlecht en styling) en een deel highlights samen voor twintig euro en kan men er nog een Balayage Effect (nieuwe techniek) bij doen. Brain Wash is geopend van maandag - vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 08.00 tot 17.00 uur.