(foto: Eigen foto)
(foto: Eigen foto) Foto: Eigen foto

Een verscheidenheid aan artikelen bij Primera 't Hart van Groesbeek

GROESBEEK – In de Primera 't Hart van Groesbeek, die dit jaar al 15 jaar wordt gerund door Anita en Peter Peters, is een verscheidenheid aan artikelen te koop.

Voor ieder feest of aardigheidje kan men bij Primera 't Hart van Groesbeek terecht en voor iedere portemonnee is er wat te koop. Het assortiment wordt steeds uitgebreid. Om die reden zijn de cadeauartikelen dan ook zeer prominent in de winkel aanwezig en zijn daarmee de grootste in cadeautjes voorzien van teksten voor elke gelegenheid en vooral betaalbaar.
Sinds kort is Primera 't Hart van Groesbeek uitgebreid als enige in de hele regio met een Apple – Telecommolen waar van allerlei artikelen te koop zijn van oortjes tot kabeltjes voor de Ipad of de IPhone. Ook kunnen de klanten een keuze maken uit meer dan honderd verschillende cadeaukaarten. De Primera keuzecadeaukaart niet voor niets uitgeroepen tot beste cadeaukaart. Daarnaast is Primera uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie cadeau-, kantoorartikelen en leeswaren.
Waar de Groesbeekse Primera ook bekend om staat, is de gelukkans van de diverse loten zoals Staatsloten, lotto en diverse krasloten. Met de regelmaat vallen er fikse prijzen. Onlangs nog won een klant 20.000 euro met een vijfde staatslot en was daar zeer blij mee. Een heel lot had haar 100.000 euro opgeleverd. Maar uiteraard maakt Primera 't Hart van Groesbeek ook pasfoto's – wat ze overigens al 14 jaar doen - tevens verkopen zij Hallmark wenskaarten, waarin Primera ruim gesorteerd is. Primera Groesbeek is gevestigd in winkelcentrum Bellevue 10 in Groesbeek.