Afbeelding
Foto:

ZLIM: de beste en

leukste manier om af te vallen

BEEK - ZLIM Body Styling is al ruim 30 jaar actief in Nederland en Belgiƫ. Vanaf 15 mei opent er ook een vestiging in Beek!

Karine Berns is, samen met haar partner Rob Sanders, de eigenaresse van deze gezondheidsstudio waar vrouwen kunnen afvallen door te bewegen in infrarood cabines en het volgen van weldadige ozontherapie.
Karine runt ook nog een ZLIM-vestiging in Elst. "Op een gegeven moment werd ik gegrepen door het thema 'gezonde voeding en bewegen'. Het is echt onvoorstelbaar hoeveel vooruitgang je door deze combinatie zowel fy-siek als mentaal kunt boeken. Ik kwam in aanraking met het ZLIM-concept en raakte alleen maar enthousiaster. Het is een wetenschappelijk bewezen methode waarmee we goede resultaten boeken."

Geweldig
"Onze klanten zijn tevreden, niet alleen door hun gewichtsverlies maar ook vanwege hun verbeterde gezondheid. Mensen met Diabetes 2 of hoge bloed-druk raken soms zelfs van hun medicatie af. Dat werkt ook mentaal door na-tuurlijk. Je voelt je veel beter. Doordat we deze vrouwen helpen, is het echt geweldig om dit werk te doen."
Een belangrijk onderdeel bij ZLIM is de voedingsbegeleiding. "Dit is nadruk-kelijk geen diƫten, maar je leert wel gezond en goed eten. Helemaal toegespitst op jouw manier van leven en sociale eetpatroon."

Cadeautje
Een half uur bewegen in een infrarood cabine staat gelijk aan twee uur sporten in een fitnessruimte. Karine daar-over: "De meeste mensen houden niet van intensief sporten. Dat kost te veel tijd en energie. Met de ZLIM-methode bespaar je dus een heleboel tijd en bereik je dezelfde spieropbouw. De ozontherapie zorgt ervoor dat je huid strak blijft en geeft bovendien een wellnessgevoel. Die behandeling wordt door klanten echt ervaren als een cadeautje."
Voor aanmelding en/of info kunt u bellen of mailen naar 024 6639441 of beek@zlim.nl.