(foto: Gemeente Berg en Dal)
(foto: Gemeente Berg en Dal) Foto: Gemeente Berg en Dal

René Erik Bouw koopt kavel op bedrijventerrein de Mies in Groesbeek

GROESBEEK - Bedrijventerrein De Mies in Groesbeek is een modern bedrijventerrein met vooral lokale bedrijven. Het bedrijventerrein is in trek bij de lokale ondernemers. Zo heeft René Erik Bouw een kavel gekocht.

René Erik Bouw houdt zich bezig met nieuwbouw, renovatie, aan- of verbouw en onderhoud. Op dit moment zijn zij gevestigd aan de Industrieweg in Groesbeek. René Gerrits en Erik van de Wege geven aan: "Voor de opslag van onder andere bouwmaterialen en machines huren we op dit moment nog een ruimte aan de Industrieweg in Groesbeek. Maar vanwege groei van het bedrijf, zijn we toe aan een nieuwe stap. Daarom hebben we een kavel van 1.000 m² gekocht. Hier bouwen we een hal. Een gedeelte van deze hal willen we dan ook weer verhuren aan andere bedrijven".


Ook een kavel op een bedrijventerrein in de gemeente Berg en Dal? Geïnteresseerd in een kavel? Via Stef van der Graaf of via de website van de gemeente Berg en Dal kunnen ook andere geïnteresseerden informatie opvragen. Houdt er wel rekening mee dat op dit moment alle percelen in optie zijn. Wethouder Irma van de Scheur: "Mooi om te zien dat de lokale economie goed draait. Dat vertaalt zich in de versnelde verkoop van bedrijfskavels. Het huidige aanbod aan kavels is daardoor helaas wel schaars. We zijn dan ook bezig met de ontwikkeling van het bedrijventerrein Hulsbeek in Groesbeek."