Jan Willem Hendriks moet met Groesbeekse Boys op herhaling. (foto: Sandra Eeren)

Groesbeekse Boys

moet op herhaling

BREEDEWEG - Een week na het binnenhalen van het kampioenschap moest Groesbeekse Boys afgelopen zondag op bezoek bij UHC. Na een zeer slechte eerste helft volgde een goede start van de tweede. Bij een 2-3 stand in het voordeel van de geel zwarte formatie werd de wedstrijd wegens aanhoudend onweer gestaakt. Groesbeekse Boys moet daarom voor het restant van de wedstrijd op herhaling naar Hernen.

Waarschijnlijk zat het kampioensfeest nog in de benen van de Groesbeekse spelers. In de eerste helft speelde Groesbeekse Boys een slechte partij. UHC creëerde diverse kansen en wist op een 2-0 voorsprong te komen. Het had zelfs goede mogelijkheden om de marge nog verder te vergroten. Na de thee zette de formatie uit Breedeweg echter orde op zaken. Vijf minuten na de rust was de stand weer op gelijke hoogte door doelpunten van Gijs Müskens en Dave Kleijnen. Bram de Bruin bracht Groesbeekse Boys vijfentwintig minuten voor het einde op voorsprong. Daarna werd het weer spelbreker. Aanhoudend onweer deed de scheidsrechter besluiten de wedstrijd met nog twintig minuten te spelen definitief te staken.

Zondag 26 mei speelt Groesbeekse Boys de laatste wedstrijd van deze competitie. Op sportpark Breedeweg komt dan OSC op bezoek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur. Na afloop wordt afscheid genomen van spelers en begeleiding en tevens zal de speler van het jaar bekend gemaakt worden. Alle supporters zijn hierbij van harte welkom. Hoogstwaarschijnlijk zal deze week nog het restant van de gestaakte wedstrijd in Hernen uitgespeeld worden.