Afbeelding

Consult altijd gratis en vrijblijvend

bij Tandprothetische Praktijk Dukenburg

Een goed gebit is een rijk bezit

NIJMEGEN – Als u tanden en/of kiezen verliest, omdat ze slechter worden of wanneer u tanden en/of kiezen moet missen als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval, dan brengt dat nare problemen met zich mee. Blijf er niet mee tobben, maar laat u helpen bij Tandprothetische Praktijk Dukenburg.

Met minder of met slechte tanden wordt eten en praten moeilijker. Bovendien heeft het een negatieve invloed op uw uiterlijk. Dat kan u erg onzeker maken, waardoor u niet meer ten volle van het leven kunt genieten. 'Niet nodig, want we kunnen prachtige, perfect passende gebitsprotheses vervaardigen', zegt Peter Marsman, gespecialiseerd tandtechnieker en tandprotheticus.

'Ook wanneer iemand al enige tijd een gebitsprothese heeft, kunnen er problemen ontstaan. Het kaakbot kan door het ouder worden gaan slinken, waardoor een gebitsprothese los kan gaan zitten. Ik raad dan aan om niet langer te wachten, maar direct een afspraak te maken voor een controle. Hoe sneller we een gebitsprothese weer goed passend kunnen maken, hoe beter we verdere problemen kunnen voorkomen.' Bij Tandprothetische Praktijk Dukenburg is het volledige proces, van het bespreken van uw wensen en het vakkundig aanmeten tot het professioneel vervaardigen in het eigen tandtechnisch laboratorium, in handen van Peter. Dat zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u samen heeft doorgesproken. Een stralende lach is het mooiste sieraad dat iemand dragen kan, Peter Marsman zorgt er graag voor dat u uw sieraad (terug) krijgt...

Tandprothetische Praktijk Dukenburg, Aldenhof 70-02 Nijmegen; 024 3430986 www.jouwgebit.nl (Lid van O.N.T.)