Avondvierdaagse voor ouderen en gehandicapten in Malden

Avondvierdaagse voor ouderen en gehandicapten in Malden

MALDEN - Voor de 36ste maal organiseert de KBO-Malden de Avond4daagse voor ouderen en gehandicapten van Malden en omgeving.

Op 4, 5, 6 en 7 juni wordt er 5 km gelopen, met onderweg een gezellige rustpauze met koffie, thee en limonade. Het gaat niet zozeer om de prestatie, maar meer om het sociale aspect: gezellig vier avonden met elkaar op pad zijn. Alle avonden wordt er gestart om 19.00 uur bij de ingang van Zorgcentrum Malderburch aan de Broekkant 16 in Malden. Ook de finish is daar rond 20.30 uur.

Inschrijven op woensdag 29 mei en op vrijdag 31 mei, van 14.00 tot 16.00 uur in de hal van het zorgcentrum. Ook (elektrische) rolstoelers zijn welkom om deel te nemen. Belangrijks is dat men zelf probeert voor een begeleider te zorgen, als dat nodig is. Familieleden, kinderen en/of kleinkinderen als begeleider zijn welkom. De kosten zijn vijf euro per persoon. Inclusief koffie, thee, limonade, oorkonde en een medaille. Begeleiders gratis. Ehbo is aanwezig.

Op 7 juni is de feestelijke intocht. De medaille-uitreiking zal plaats vinden in de grote zaal van zorgcentrum Malderburch. Het amusementsorkest Malden verzorgt daarna een optreden tijdens de feestelijke afsluiting van deze Avond4daagse. Voor inlichtingen: mevrouw H. van Hal, 024 3582125 of mevrouw T. Rutten, 024 3580391.