Quickstep tijdens voltige. (foto: Lianne van Thiel)
Quickstep tijdens voltige. (foto: Lianne van Thiel)

De Veldruiters deelnemer Rabobank clubkascampagne

MILLINGEN - Paardensportvereniging De Veldruiters is al vele jaren de club waar jonge kinderen uit Millingen en omstreken kunnen leren paardrijden.

De club heeft twee pony s en één paard, daarnaast komen hier ook ruiters met een eigen paard of pony. Een van onze clubpony’s, Quickstep is onlangs aan haar 25e levensjaar begonnen. Ze is al vele jaren bij ons en heeft al heel wat kinderen geleerd paard te rijden of te voltigeren. "Hoewel Quickstep nog veel energie heeft, vinden we dat ze het wat rustiger aan moet gaan doen, dat betekent dat onze vereniging op zoek moet, en geld nodig heeft voor een goede, lieve, betrouwbare en gezonde vervanger voor Quickstep."

"De Rabobank clubkascampagne is een van onze acties om geld te verzamelen voor dit doel. Bent u lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen? Dan wordt u tussen 14 en 29 mei uitgenodigd door de Rabobank om vijf stemmen uit te brengen. U mag maximaal twee stemmen aan dezelfde vereniging geven. Tot 29 mei heeft u nog de kans om vijf stemmen uit te brengen. Elke stem is geld waard! Krijgt de paardensportvereniging De Veldruiters ook uw stem? De Veldruiters en Quickstep zijn u daarvoor dankbaar."