(foto: Leon van der Spank)
(foto: Leon van der Spank)

Pleinfeest mét Feestteam en Noah

MALDEN - Op 18 juli om 19.30 uur trekt DJ Ricky Corony alle schuiven open voor weer een verrassende editie van het Pleinfeest. Dansgroep Stream zal Ricky met verve ondersteunen. Daarna speelt coverband Noah. Van de 'goed-foutste' songs van vroeger tot de vetste tracks van dit moment, van hardstyle stampers tot hiphop van eigen bodem en van de oude rockklassiekers tot de leukste meezingers.

Noah is kwaliteit: de bandleden – Nick, Too, Chiel, Thur, Britt en Rudy – treden ook op als de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder, de Amstel Live Band én de Heineken Studenten Band!

Feestteam!

Zo rond 22.30 uur maakt het Feestteam zijn opwachting: Stan en Frank weten sinds 1999 met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. Ongetwijfeld komen hits als ' Shirt uit en zwaaien', Malle Babbe – op hun manier – en 'Waar zijn die schoenen dan' voorbij. Na afloop een Meet & Greet? Natuurlijk! Noah belooft de avond tegen 24.00 uur spetterend af te sluiten; de bar is dan nog open tot 0.30 uur.

En dan nog Via Maldiola…
Heerlijk dat dan nog de doortocht over de Via Maldiola wacht: want ook op de vrijdag zal het, met al die lopers en het talrijke publiek nog erg gezellig zijn op en rond het Kerkplein. Magic Marc goochelt daar en maakt zijn ballonfiguren. Kinderen kunnen geschminkt worden. Er zijn suikerspinnen, een skelterbaan en circus-doe-dingen. En springkussens natuurlijk! Meer informatie: www.vierdaagsemalden.nl of facebook.com/vierdaagsemalden.