Winnende team One Hit Wonders. (foto: Hans Driessen)
Winnende team One Hit Wonders. (foto: Hans Driessen)

One Hit Wonders

wint Goede Doelentoernooi

MILLINGEN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) in Millingen aan de Rijn organiseerde zaterdag 6 juli het Goede Doelentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg.

Zowel leden, individuele tennissers als gecombineerd met mensen, die het tennis eens wilden proberen, konden tegen elkaar of met een team tegen elkaar tennissen. Het sponsorgeld van dit tennistoernooi wordt aan twee plaatselijke goede doelen geschonken.

Van 10.00 tot 16.30 uur werd er tegen elkaar, individueel of dubbel, getennist, door vijf teams met in totaal 28 spelers. Rond 17.00 uur werd het tennistoernooi officieel afgesloten. Tussen de tennispartijen door werd een Rode Draadspel gespeeld, waarbij vragen over muziek, sport en algemeen beantwoord moesten worden. De punten van het tennistoernooi en het Rode Draadspel werden door Robért Kuster opgeteld en hij kwam met de volgende klassering: One Hit Wonders had de meeste punten. Nummer 2 was Deuce Bags en een eervolle derde plaats was er voor Kiss My Ace.

In zijn toespraak bedankte organisator Alex Janssen alle teams voor het plezierige verloop van de wedstrijden. Voor de winnaarsfoto werd door de vijf personen van het team van One Hit Wonders op het veld geposeerd. Voor de tweede keer werd dit jaarlijkse tennistoernooi gehouden, mogelijk gemaakt door Podotherapie Driessen. De organisatie bedankt alle tennissers, teams, medewerkers achter de bar en andere vrijwilligers, die meegewerkt hebben aan dit prachtige en gezellige tennistoernooi.