Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht zijn:

Kindercentrum Domino is op zoek naar enthousiaste overblijfkrachten voor de tussen schoolse opvang op basisschool De Sieppe in Groesbeek. Het gaat om vaste krachten en oproepkrachten. Vind je het leuk om de kinderen te helpen en te begeleiden tijdens het overblijven op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.30 en 13.00 uur dan word je van harte uitgenodigd te reageren. Per keer ontvang je een belastingvrije vergoeding. info@kindercentrum-domino.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066.