Shirt uit en zwaaien… Het Feestteam ging 18 juli op het Kerkplein in Malden met zo'n 1.800 mensen echt helemaal los! (foto: Patrick van Beek © Photography by Eventpixels)
Shirt uit en zwaaien… Het Feestteam ging 18 juli op het Kerkplein in Malden met zo'n 1.800 mensen echt helemaal los! (foto: Patrick van Beek © Photography by Eventpixels)

Mooie Vierdaagsefeesten in Malden

MALDEN - Voor de vierde keer organiseerde Malden in Motion de Vierdaagsefeesten Malden. En het knalde als nooit tevoren. Voorzitter Ron Vredebregt is er erg blij mee: "We hebben er veel tijd en energie in gestoken om de gemeente Heumen en al de bezoekers weer mooie Vierdaagse dagen mee te geven. En dat is, blijkens alle reacties, prachtig gelukt!"


"Met de Heuse Heumense trapten we af op 17 juli. Heumens talent liet zien wat het in huis heeft. En dat bleek heel veel te zijn! Het publiek genoot er met volle teugen van: zo'n 550 mensen, van jong tot (heel) oud en uit alle Heumense kerkdorpen waren erop afgekomen. Het Pleinfeest, 18 juli, bood naast spetterde feestmuziek ook veel kijkplezier: de dames van Dansgroep Stream lieten zich van hun beste kant zien. En de catwalk met de losse dansblokken, nieuw dit jaar, was zeker een succes: de artiesten konden veel dichter bij het publiek komen. Dat werd door beide partijen zeer gewaardeerd!"

Doortochten
"Zowel de donderdagochtend als de hele vrijdag stond Malden in het teken van de ruim 42.000 Vierdaagse lopers. Op de Hatertseweg/Broekkant liep het de 17e al vroeg gezellig druk. De Via Maldiola puilde 18 juli uit: zowel óp als langs de weg. Onze live muziek – op zeven plaatsen – en het kinderentertainment op het Kerkplein werd met veel enthousiasme ontvangen. Ook de 'magic mile' is goed bevallen. De DJ was van de Maldensteijnrotonde tot ongeveer het Steenhuys prima te horen." Ron kijkt heel tevreden terug. "En nu even lekker uitrusten…"