Chef-kok Domenico (rechts) en Aurora bereiden voor u de heerlijkste authentieke Italiaanse gerechten. (foto: Ilona Kuster)
Chef-kok Domenico (rechts) en Aurora bereiden voor u de heerlijkste authentieke Italiaanse gerechten. (foto: Ilona Kuster)

Proef de smaken van Italië

bij Truffels Trattoria Italiano

MALDEN – Voor Italianen is eten een belangrijk rustmoment. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om bewust te genieten. Niet van zomaar een pizza, maar van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Het eten wordt met passie en aandacht bereid om écht van te genieten, samen met familie en vrienden... Dit typerende Italiaanse gevoel vind je nu ook in Malden!

De geboren Siciliaan Teodoro Musumeci en zijn echtgenote Helmy hebben kosten nog moeite gespaard om Italië naar Malden te halen. Dat begint al op het gezellige terras buiten, dankzij de olijfbomen, de citrusboompjes en keramische tegels. De prachtige mediterrane sfeer in het restaurant maakt, dat je jezelf echt in Italië waant. Chef-kok Domenico en zijn echtgenote Aurora, met wie Teodoro en Helmy samenwerken, verrassen iedere gast weer opnieuw met de karakteristieke smaken van Italië. Van een botermalse carpaccio van black Angus ossenhaas, tot huisgemaakte verse pasta's en Siciliaanse zoetzure groenten met verse seizoenstruffel. De Italiaanse keuken is zeer gevarieerd en biedt voor ieders smaak mogelijkheden. 'Niks is zo puur als Italië', zegt Helmy bevlogen. 'Het mooiste is het, als onze gasten zich willen laten verrassen door onze koks. Men geeft dan alleen aan wat men niet lekker vindt en vervolgens mogen de koks hun creativiteit laten zien. De positieve reacties die we daarop krijgen zijn altijd weer bijzonder...' Wilt u een avond heerlijk genieten en met een glas mooie wijn proosten op het leven? Reserveer dan alvast een tafel bij Truffels Trattoria Italiano. Ook voor een smakelijke Italiaanse lunch belt u: 024 7611709; www.trattoria-truffels.nl. Buon appetito!