Henri Thissen wint Flobitour

REGIO - Ook dit jaar was het tot de laatste etappe spannend in de Flobitour. Henri pakte op de laatste dag de winst door de klassement punten en werd winnaar van de Flobitour 2019.

De klassementen geel, groen, bolletjes en ploegenklassement zorgden voor weinig verschillen in het eindklassement.

We kunnen weer terugkijken op een mooi Flobitour wielerspel, en danken ook iedereen die dit heeft doen slagen.

De eindstand ziet er als volgt uit.

  1. Henri Thissen 1227 punten

  2. Koen Groenen 1221

  1. Hein Janssen 1221

4. Sophie Mulders 1208

5. Bob Thissen 1205

Marian van Bergen werd dit jaar na acht keer de rode lantaarn te hebben gewonnen van haar troon gestoten. Bekers en Co bleven zonder punten de winnaar van de rode lantaarn.

De laatste vijf plaatsen:

323 De Horst1 57 punten

324 Ton van Aken 41

325 Theo de Nijs 6

326 Marian van Bergen 1

327 Bekers en Co 0

Dagprijzen in de laatste week waren er voor de volgende deelnemers: een waardebon van Bakker Bart van 7.50 euro: Heidi Bessems, Romy Willems, Marian Cillessen 2x en Sky Kleingeld

De totaalstand staat op internet: www.flobi.nl. Alle prijzen afhalen bij Jan Kersten Zonnebloemstraat 28 dinsdag en donderdag tussen 18:00 en 19:00 uur.

Prikkelarme speeltuinochtend in Millingen

MILLINGEN - De Werkgroep Autisme Millingen (WAM) organiseert een prikkelarme speeltuinochtend op zaterdag 24 augustus van 09.00 tot 12.00 uur in de speeltuin De Steense Gemeente aan de Steenstraat 5 in Millingen aan de Rijn. De toegang is gratis.

Alle kinderen, broers en zusjes, ouders en opa's en oma's uit de gemeente Berg en Dal die, wegens omstandigheden, graag prikkelarm willen spelen zoals kinderen met ASS en/of ADHD/ADD zijn welkom. Er wordt in de speeltuin op 24 augustus rekening mee gehouden, zodat de kinderen een ochtend gezamenlijk prikkelarm kunnen spelen. De speeltuin is rolstoel-toegankelijk.


Koffie, thee en ranja met cake wordt aangeboden door de Werkgroep Autisme Millingen (WAM). Naast kinderen zullen de ouders van de Werkgroep Autisme Millingen (WAM) aanwezig zijn. Zij hebben allen ervaringen op het gebied van ASS-problematieken, en weten ermee om te gaan. WAM bestaat uit ouders van kinderen met autisme, ADHD/ADD, en wordt ondersteund door het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen en Forte Welzijn.

"Wilt u samen met uw kind komen meldt u dan aan via: WAMillingen@outlook.com."