Afbeelding
Foto:

Kids en Koffie, Spelinloop

en Muziek op schoot

BEEK - Ouders ontmoeten ouders en kinderen spelen. Spelinloop en Muziek op schoot bij Kids en Koffie in Beek. De zomer is bijna voorbij alles wordt weer opgestart. Zo ook Kids en Koffie in het Kulturhus in Beek.

"We starten op 14 augustus met een spel inloop samen met de deelnemers van de peutergym voor alle kinderen van 0-4 jaar en op 21 augustus komt Ansje Pansje twee workshops verzorgen van 'Muziek op Schoot'.

De spel inloop valt samen met de kindervakantieweek voor de oudere kinderen, en biedt ook de jongere kinderen een leuke activiteit. De spel inloop wordt begeleid door de docent van de peutergym, Ingrid. Tijdens de peutergym leren kinderen spelenderwijs om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen en doen zij bewegingservaring op.

Muziek-op-Schoot is bedoeld voor jonge kinderen van 6 maanden tot 4 jaar met hun (groot)ouders. Tijdens de workshop van ongeveer 30 tot 40 minuten zing, beweeg, speel en luister je samen met je kind. Er zijn diverse liedjes en spelletjes over allerlei dagelijkse dingen, aankleed- en opruimliedjes, seizoen liedjes, troostliedjes en bewegingsspelletjes.

Lijkt u dit interessant? Sluit dan aan op woensdagochtend 14 augustus tussen 10.15 en 11.45 uur en/of 21 augustus van 9.30-11.00 uur. Koffie en thee zijn te koop voor 1 euro.

Aanmelden via petra.kregting@fortewelzijn.nl. Deelname is gratis! Facebook pagina Kids en Koffie Beek-Berg en Dal.