Met thema 'dementie op jonge leeftijd'

Alzheimer Café Heumen-Mook en Midelaar

MOLENHOEK - Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor alle mensen die met dementie te maken hebben elke eerste donderdag van de maand. 'Dementie op jonge leeftijd' is het onderwerp van het Alzheimer Café Heumen- Mook en Middelaar op donderdag 5 september.

Jetske van der Schaar is te gast en zij wil graag de stilte rondom dementie en erfelijkheid doorbreken. Zij is zelf drager van het Alzheimer-gen. Jetske vertelt over de laatste jaren met haar moeder, die al op jonge leeftijd aan Alzheimer leed. Zij staat stil bij wat ze is verloren én wat het haar heeft gebracht. Jetske schrijft onder andere columns voor Alzheimer Nederland. Er is ook weer ruimte voor uw persoonlijke vragen en het delen van ervaringen met andere bezoekers van het Café.

Iedereen is welkom op 5 september bij Van der Valk Hotel de Molenhoek, Rijksweg 1 in Molenhoek. Inloop vanaf 19.00, start om 19.30 uur. Afsluiting rond 21.00 uur. Toegang en koffie/thee is gratis. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan men terecht bij: Malderburch, Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg, 024 3570570.