Afbeelding
Foto:

Optreden bij La Vie & Passie

GROESBEEK - We'll meet again song Very Lynn ooit. Op verzoek treden Boerenmaasjazz en zangeres Marieke op zondag 15 september vanaf 15.30 uur op bij La Vie & Passie.

Boerenmaasjazz is een nieuw format van muziek maken. Begeleid door een combo-uit-een-blikje verkennen Marieke van Ruitenbeek (zang), Thed Maas (trompet) en Gerard de Boer (saxofoon) de wereld van jazz. Van jazz oude stijl tot aan jazz zoals die vandaag de dag in de krochten van de internationale jazzclubs gespeeld wordt. Maas en Boer waren daar: geven de traditie door aan u.

Van Ruitenbeek is een veelzijdige artieste. Ze zingt jazz met de mannen van Boerenmaasjazz, maar bracht net zo gemakkelijk onlangs haar goed ontvangen eerste album uit met zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. Een aanrader.

"Gehele maand september zijn vele activiteiten in en rondom Groesbeek in verband met het vieren van 75 jaar Vrijheid. Speciaal hiervoor is er een Vrijheidsmenu gemaakt. Na de jazz een lekker hapje eten kan altijd. De entree is gratis."