Cursusboek Ehbo. (foto: Hans Driessen)
Cursusboek Ehbo. (foto: Hans Driessen) Hans Driessen

Nieuwe cursus Ehbo/Reanimatie in Millingen

MILLINGEN - Ongelukken gebeuren dagelijks, op het werk, in het verkeer maar ook in en rond het huis. Tijdens het werk voelt een collega zich niet goed… is het een beroerte, zijn hart?

Kunt u wat doen? Weet u, wat u moet doen, als iemand iets overkomt zoals snijwond, verbrandingen, hartfalen, botbreuk, verslikking et cetera? Zorg, dat u voorbereid bent. De Ehbo-vereniging Millingen / Kekerdom start woensdag 4 september met een nieuwe basiscursus Ehbo inclusief Reanimatie/ AED en EHAK (Eerste Hulp aan Kinderen). Deze nieuwe basisopleiding Ehbo duurt twaalf woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur en wordt wekelijks gehouden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / Odio op sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. De kosten van deze basisopleiding Ehbo zijn 185 euro (all-in prijs).Inclusief lesmateriaal, verbandmiddelen, instructieboekje, examen, diploma en pasje.

Deze Ehbo-basiscursus wordt medio december afgesloten met een officieel examen en erkend Ehbo-diploma. Er zijn ziektekostenverzekeraars en ook werkgevers, die een Ehbo-opleiding geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer hiernaar, zeker de moeite waard. U kunt zich voor deze nieuwe basiscursus Ehbo opgeven via www.ehbomillingenkekerdom.nl onder cursusaanbod of telefonisch bij Alex Janssen, 06 10434247. Iedereen is welkom, ook buiten Millingen.