Inspiratieplek EigenAardig

met drie workshops tijdens het Oogstfeest

GROESBEEK - Een Oogstfeest in Groesbeek, een mooi initiatief van Wijnbouwcentrum Groesbeek! "Langs deze weg wil ik specifiek de workshops noemen die ik als Inspiratieplek EigenAardig aanbied."

"Drie keer dezelfde workshop, leuk, speels, maar met een serieuze ondertoon. Wie wil er mee gaan in het proces van bewustwording dat wereldwijd gaande is en zichzelf daarin met anderen verbinden? De workshop gaat je, al spelende met vooral natuurlijk materiaal, spiegelen. Een knoestige oude wijnrank of een grille wortelstronk is het uitgangspunt. Wie ben je in je fysieke, aardse bestaan en wat zou je daaraan toe willen voegen, hoe wil je jezelf versieren? Je mag je werkstuk ophangen in de ‘Levensboom’ , je laat jezelf zien als deel van een groter geheel. Samen creëren we een kunstwerk dat symbool staat voor verbinding en samenwerking.

8 september om 12.00, 14.30 en 16.30 uur, ongeveer een half uur. Je hebt geen ervaring nodig. Ik ontmoet je graag op het terrein van Wijnbouwcentrum Groesbeek", aldus Adelheid Jochemsen.