Afbeelding

Protestantse Gemeente Heumen

Zondag 1 sept. - 10.00 uur. Voorganger ds. F. van de Hoek, Arnhem. De collectes zijn bestemd voor PAX en de Diaconie. Deze zondag is er Goed Plan voor jongeren tussen de 12 en 18 jr. Na de dienst is er koffiedrinken in de Terp.

Zondag 8 sept. - 10.00 uur. Voorganger ds. D.J. Deunk, Malden. De collectes zijn bestemd voor PAX en de Diaconie. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er basiscatechese. Na de dienst is er koffiedrinken in de kerk.

De gemeente gaat binnenkort het interieur vernieuwen. Dit houdt in, dat ondermeer de stoelen vervangen gaan worden. Dit zijn houten donkerrode knopstoelen met biezen zitting (zie foto). Tegen een door u te bepalen prijs op te halen in de kerk. Interesse? Stuur dan een mail met vermelding van het aantal dat u wilt naar: plkranendonk71@gmail.com. U krijgt daarna te horen op welke dag u uw bestelling kunt ophalen.

Kerk Heumen,

Nederasselt en

Overasselt

Heumen-St Georgius

Zaterdag 07 sept 19.00 uur

Eucharistieviering m.m.v. New Challenge, Yves Mambueni.

Gebedsintenties: Jan en Dora de Valk.

Nederasselt-H.Antonius Abt

Zondag 08 sept 09.30 uur Eucharistieviering m.m.v. Mazing

Joy Yves Mambueni

Overasselt-H.Antonius Abt

Donderdag 05 sept 19.00 uur Donderdagavondgebed in het Parochiecentrum

Zondag 08 sept 11.00 uur Eucharistieviering, Samenzang, Yves Mambueni.

Gebedsintenties: Herman Tünissen, Elisabeth van Xanten-Arts, Gerard Arts, Thomas van Boekel, Hennie van Lin, Frans Kesseler, Marietje Beelen-Janssen, Ger Vertogen, Wilhelmien den Brok-Verhoeven, Henk Kremers.