Afbeelding

Casatronics schrijft service met hoofdletters

MALDEN – Service is hét wondermiddel van Casatronics in winkelcentrum Malden. Eigenaar Nabil Ali schrijft het woord met hoofdletters. Tel daarbij op de vakmanschap door jarenlange ervaring en het succes van de zaak is verklaard.

"Ons advies houdt niet op bij de winkeldeur", zegt hij zelf over de service die hij verleent. "We hebben een eigen service- en bezorgdienst, we sluiten bij aankoop alles netjes aan en we geven uitgebreid uitleg over de gebruiksmogelijkheden. Wat we niet op voorraad hebben leveren we binnen 24 uur", vertelt hij.

De winkel heeft een uitgebreid assortiment van alle A-merken wit- en bruingoed en onderdelen in huis. "Ik ben geen prijsvechter", erkent hij. "Ik lever volgens marktconforme prijzen, ik moet het echt van mijn service hebben." Dat loont ondanks prijsstunters in de markt en de opkomst van internet. "De complexiteit van de goederen neemt toe en daarmee de behoefte aan advies en service. Ook willen steeds meer mensen compleet ontzorgd worden. Het installeren van nieuwe apparaten, het afvoeren van de oude, ze willen nergens geen omkijken meer naar hebben. Ik ga voor kwaliteit in combinatie met servicegerichtheid. Dat loont."

Casatronics, Winkelcentrum Malden 38-A, Malden, 024 3881688.
Voor meer informatie: www.casatronics.nl.