Kick-offdag bij

sportclub Millingen en Odio

MILLINGEN - Op zondag 25 augustus vond de Kick-offdag plaats van korfbalvereniging Odio en voetbalvereniging SC Millingen op sportpark De Hove.


Op een zonovergoten sportpark werd het nieuwe seizoen ingeluid. Op diverse velden kon er naar wedstrijden gekeken worden van zowel SC Millingen en Odio. De presentatie van de selectieteams van beide verenigingen vond deze middag plaats.

Voorafgaand aan de wedstrijden werd er ook stilgestaan bij het overlijden van Marga Coerwinkel en Paul Haukes. Eén minuut stilte en een warm applaus!
Voor de toeschouwers was het staand in de schaduw van het clubhuisterras met een gekoeld drankje goed vol te houden. Respect voor alle spelers die de hitte op de velden die dag hebben getrotseerd. Een van de spelers omschreef het alsof je continue tegen een hete föhn aanliep. De regelmatige pauzes om wat te drinken waren zeker geen overbodige luxe deze middag. DJ-Jos zorgde vanaf het terras voor de sfeer door gezellige muziek te draaien. Al met al zien wij terug op een geslaagde dag.