(foto: Ruud)
(foto: Ruud) Ruud

Kermis in Middelaar

MIDDELAAR - De kermis van Middelaar is van zaterdag 14 tot en met maandag 16 september. De festiviteiten vinden plaats in en rond De Koppel.

"We beginnen zaterdagavond om 20.00 uur met de vorig jaar enthousiast ontvangen 'Dorpsquiz'. Er hebben zich al veel teams ingeschreven maar er is nog plaats! Natuurlijk ben je ook welkom als je niet mee wilt doen, maar nieuwsgierig bent, of wilt genieten van de gezelligheid en je favoriete team wilt aanmoedigen."

Op zondag om 11.30 uur wordt de kermis geopend door muziekvereniging Middelaar met een gastoptreden van fanfare H. Agatha. Zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur is de kinderkermis geopend met diverse attracties, snoepkraam en een heerlijk frietje van Ruudje. "Voor deelname aan de attracties voor de kinderen kun je bij de entree een bandje kopen. Voor kinderen tot 4 jaar vijf euro en vanaf 4 jaar 12,50 euro." Hiermee kunnen zij de hele middag in alle attracties. Voor iedereen is er een groot terras om heerlijk buiten te vertoeven en te genieten van een drankje en van de kinderen op de Kermis.

Op maandag is er vanaf 15.00 een matinee. Gezellig samen in De Koppel een glaasje drinken en lekker bijkletsen met familie, vrienden en bekenden. "De muziek op deze dagen wordt verzorgd door onze eigen Stefan met zijn disco. We hebben er alles aan gedaan om er weer een echte 'Middelaarse kermis' van te maken", aldus de organisatie Gilde Middelaarse Kermis.