Extra inruilwaarde, gratis accessoires en tanktegoed

The Big Event van Opel

staat voor de deur

NIJMEGEN - The Big Event van Opel keert ook in de tweede helft van 2019 terug op de kalender. Tijdens de dertiende editie van deze show (actieperiode 9 tot en met 14 september) profiteren klanten van tijdelijk extra voordeel, zoals 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van de huidige auto (1.000,- euro voor de Opel KARL, de nieuwe Corsa en de nieuwe Astra).

Behalve de extra inruilwaarde krijgen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor 500 euro gratis brandstof en mogen ze kosteloos voor 250 euro aan Opel-accessoires aanschaffen. Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel ook van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. Via www.opel.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen, die ze kunnen verzilveren tijdens de actieperiode als zij hun auto bij een erkende Opel-dealer inruilen voor een nieuwe Opel. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto's.

Ook deze editie is het mogelijk de extra inruilwaarde te verdubbelen. Tijdens de actieperiode looft Opel door trekking elke dag één taxatie uit die verdubbeling van de extra inruilwaarde oplevert. Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opel.nl.
Mulders Nijmegen is gevestigd aan de Weurtseweg 301 Nijmegen 024-3503000