Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht zijn:

Verpleegafdeling De Meent is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het onderhoud en het mooi maken van de binnentuin. Zodat de bewoners met dementie kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit. De tuin bestaat uit grote plantenbakken en een tuintafel waar groenten en kruiden in gekweekt worden. Bent u graag buiten bezig, neem dan contact op met Sandra Theunissen, 06 20247838, s.derooij@zzgzorggroep.nl.

Bij Forte Welzijn zijn er veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen in gemeente Berg en Dal. In het bijzonder bij gezinsondersteuning Forte Thuis. Ben jij de vrijwilliger die drie uurtjes per week ouders met jonge kinderen wil ondersteunen met allerlei praktische zaken? Heb jij een dosis enthousiasme, ben je ervaringsdeskundige en zin om tijd te investeren in gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Het welzijn van een gezin, spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Roly Buijs, 085 0406066, roly.buijs@fortewelzijn.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066.