Afbeelding

Cateraar DSR food Mook/Nijmegen bestaat vijf jaar

MOOK - 1 augustus 2014 heeft DSR food Mook/Nijmegen zich gevestigd in Mook. DSR food is een snel groeiende franchise-organisatie van cateraars en verkoopt hapjes, salades, buffetten, high tea, barbecue, broodjes, tapas en nog veel meer. Met een prijsstelling die je niet snel bij een andere cateraar terugvindt.


"De prijzen van DSR food zijn namelijk zo laag dat het zelfs in deze tijden voor iedereen te betalen is", legt eigenaresse Daniƫlle Verhoeven uit. "En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan op je eigen feestje gast te zijn en je niet druk hoeft te maken om de hapjes. Die heb je namelijk al opgehaald of laten bezorgen door DSR food Mook/Nijmegen! De kracht van DSR food is goede kwaliteit voor weinig geld."

"Inmiddels loopt het bedrijf voortvarend en hebben wij veel vaste klanten, particulieren maar ook bedrijven. Wij maken vrijwel geen reclame. Bij onze klantbeoordelingen scoren we een 8,8." Veel klanten weten hun weg te vinden naar DSR food Mook/Nijmegen en de reacties zijn positief. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en onze prijzen? Hierop is goed te zien wat je kunt bestellen door middel van duidelijke foto's.


5 jaar: Jubileumactie!
Volg DSR food Mook/Nijmegen op facebookpagina: DSR food Mook/Nijmegen. Op de facebookpagina staat de jubileumactie en tevens vindt u daar het assortiment en impressie foto's van verschillende cateringen. "Wij denken graag mee met u."

DSR food Mook/Nijmegen, 06 27626317, mook@dsrfood.nl, www.dsrfood.nl.