(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Zeven gerenoveerde tennisbanen in gebruik genomen

GROESBEEK – Zondagmiddag heeft wethouder Annelies Visser de zeven gerenoveerde tennisbanen van tennisvereniging Groesbeek officieel in gebruik genomen.

Voorzitter Tom Weber liet weten dat het bestuur trots is dat de gerenoveerde zandkunstgrasbanen en een minikidsbaan in gebruik kunnen worden genomen. "Naast de nieuwe ledverlichting en het vorig jaar de 82 zonnepanelen dat is mogelijk gemaakt dankzij een belangrijke subsidie van de gemeente Berg en Dal zijn we er klaar voor", aldus Weber. Wethouder Visser liet weten dat de gemeente blij is met ieder duurzaamheidsinitiatief zoals hier. Ook is het heel belangrijk dat de inwoners van Berg en Dal kunnen sporten en lekker kunnen tennissen. "Dit is goed voor de gezondheid en de sociale contacten, daarom helpen wij graag mee om het tennissen te stimuleren."

Visser constateerde dat de banen er prachtig bij liggen dat ongetwijfeld nieuwe enthousiastelingen aan zal trekken. "Maar niets komt zo maar tot stand, hier zijn vele uurtjes werk verricht door professionals en zeer zeker ook door leden van deze mooie vereniging. Daar zullen jullie ongetwijfeld jaren lang plezier van hebben", zo besloot wethouder Annelies Visser haar toespraak. Nadat de wethouder een plaquette had onthuld werd er gezamenlijk getoost op de vernieuwde accommodatie.