Gezellig rikken en jokeren in Ooij

OOIJ - Ook in het nieuwe seizoen kan men in de maanden oktober - april komen rikken en jokeren in dorpshuis De Sprong in Ooij op zaterdagavond, en op zondagmiddag in de kantine van SVO-voetbal in Ooij.

De data zijn in De Sprong: 5 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 14 december, 11 en 25 januari,15 en 29 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april. Aanvang: 20.00 uur.

Bij SVO: 13 oktober, 10 november, 1 december, 5 januari, 9 februari, 1 maart en op zaterdag 28 maart dagkaarten. Aanvang 13.00 uur.

Er wordt gekaart in drie rondes, en het lot bepaalt per ronde met welke medespelers u gaat spelen. Voor de drie beste kaarters zijn er prijzen te winnen. In De Sprong worden de prijswinnaars steeds aan het begin van de volgende kaartavond bekend gemaakt, behalve op 18 april, dan worden de prijswinnaars aan het einde van de avond bekend gemaakt. Bij SVO worden per kaartmiddag de prijzen bekend gemaakt.

Als u ook zin hebt om mee te doen bent u welkom. Per avond en middag wordt 2 euro 50 eigen bijdrage gevraagd om de kosten te dekken. Het initiatief voor deze kaartavonden ligt bij muziekvereniging Ooijse Toekomst en Vrijwilligers SVO.