(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Zonnebloem Groesbeek

viert ziekendag en 70-jarig bestaan

GROESBEEK – Zonnebloemafdeling Groesbeek heeft het 70-jarig bestaan gelijk gekoppeld aan de jaarlijkse ziekendag met een fantastische muziekmiddag in cultureel centrum De Mallemolen.

Zaterdagmiddag werden de Zonnebloemgasten ontvangen met koffie en thee met een gebakje ter ere van het jubileum en ziekendag. Tussen de muziek door werden de gasten getrakteerd op drankjes en hapjes. Het thema van deze middag was 'Groesbeek Dorp van Muziek Middag'. Huub Arents had voor de Zonnebloem een keur aan artiesten geregeld, die een optreden voor de Zonnebloemgasten verzorgden: Hans Peter Weijers, Helen Liebers, Theo Peters, Hemmie Hermsen, Willy Claus, Huub Arents, Marcel van Kempen, Van Alles Wa, Niek Hermsen, Theo van Blitz met een Z en Alt van Huus.

De muziekmiddag werd op een voortreffelijke wijze in elkaar gepraat door Herman de Bruin terwijl Dj Mark voor het licht, geluid en de sfeermuziek zorgdroeg tijdens de pauze. De finale werd verzorgd door Helen Liebers & Theo Peters met de schlager 'Samen zijn maar toch alleen'. De muziekmiddag werd op een geweldige wijze afgesloten door alle artiesten met het lied 'Mien Gruusbek'.