Tennis bij TV PIT. (foto: Geert-Jan Berning)
Tennis bij TV PIT. (foto: Geert-Jan Berning) Geert-Jan Berning

Bloemig-toernooi in Millingen

MILLINGEN - Om de samenwerking tussen de verschillende tennisclubs in de gemeente Berg en Dal te versterken wordt op zondagmiddag 13 oktober het Bloemig-toernooi georganiseerd bij TV PIT (Millingen aan de Rijn).

Een ludiek laagdrempelig toernooi dat we steeds op een andere club van de gemeente organiseren. Het is een gezelligheidstoernooi voor jong en oud en bedoeld om kennis te maken met andere clubs en hun leden!

Het Bloemig-toernooi start met inloop vanaf 13.30 uur met een kop thee/koffie en iets lekkers. De spelers worden zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld. "We gaan om 14.00 uur de banen op. De wedstrijden duren steeds 3/4 uur. Dus de volgende wedstrijden starten om 14.00 uur, 14.45 uur, 15.30 uur, 16.15 uur, 17.00 uur. Tussendoor en na afloop zorgen we uiteraard voor een hapje en een drankje.

Wanneer je deel wilt nemen aan dit toernooi ontvangen we graag je aanmelding per mail. Stuur een mailtje met je naam, speelsterkte en eventuele verhinderingen naar toernooicommissie@tvpit.nl. We ontvangen de aanmelding graag voor 6 oktober."

De kosten voor dit toernooi zijn vijf euro per persoon. Contant of via PIN te voldoen bij binnenkomst.