Logo op de deuren van expositieschuur Chambre d'Amis.
Logo op de deuren van expositieschuur Chambre d'Amis.

Herfsttentoonstelling 'VerticaliTijD'

OOIJ - De herfst begint dit jaar in de kleine expositieschuur Chambre d'Amis in Ooij tijdens het 3 Oever festival 21 en 22 september met de tentoonstelling 'VerticaliTIJD' van Patrick van Vught uit Amsterdam.

Hij toont dit weekend zijn collages in de expositieschuur en Ann Hoogendoorn stelt haar doorzon-atelier open voor publiek tijdens de Open Atelier route van het 3OF19 (3 Oever festival 2019).

Expositieschuur Chamre d'Amis in Ooij is open op 21 en 22 september van 11.00 tot 17.00 uur aan de
Prins Hendrikstraat 1. (www.annhoogendoorn.nl en www.3oeverfestival.nl)

Kaartverkoop concerten Vivace

GROESBEEK - Het koor Vivace uit Groesbeek sluit het 50-jarig jubileumjaar af met twee sprankelende live-concerten met als titel 'Enjoy'. De concerten vinden plaats op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur en op zondag 27 oktober om 14.00 uur in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek.

Een kleurrijke reis door vijftig jaar popgeschiedenis loopt als een rode draad door het concert waaraan ook complete liveband en Dance Centre E-Line Pro een bijdrage leveren. Onder leiding van dirigent Ernst Lamers en choreograaf Dees Verhoeven is maanden toegewerkt naar dit hoogtepunt waarvoor leden van het jubilerende koor iedereen van harte uitnodigen.

Entreekaarten zijn vanaf 16 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij DHD Drukkerij, Kloosterstraat 41 in Groesbeek en bij Ccultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Ook via de website www.vivacegroesbeek.nl is het mogelijk kaarten te bestellen. De kaartjes kosten vijftien euro per stuk inclusief een consumptie.