Pompoenplukdagen groot succes

bij Groentenhof Poelen

GROESBEEK – Bij Groentenhof Poelen aan de Derdebaan in Groesbeek waren het afgelopen weekend pompoenenplukdagen naar aanleiding van de successen van afgelopen jaren.

Veel ouders met kinderen togen met plukemmers de pompoenakker in en kwamen na enige tijd met een emmer vol pompoenen terug. Ook de pompoenenmarkt bij de ingang van Groentenhof Poelen waar enkele duizenden exemplaren pompoenen en kalebassen te kust en te keur te verkrijgen waren, trokken de nodige belangstelling. Daarna was het genieten op het bijzondere terras genaamd 'Balkon van Groesbeek' , waar het uitzicht over Groesbeek voortreffelijk is.

Zaterdagmiddag werd tevens het pompoenenkookboek gepresenteerd. Een kookboek vol met ideeën van onder andere klanten en rijk geïllustreerd met foto's. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan de eregast 'De Wilde Boerin' Linette Mak; zij onderzoekt voeding op sexsuele gezondheid. In totaal hebben enkele honderden bezoekers het afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Groentenhof Poelen.