Beter zwemmen

bij zwemvereniging Groesbeek

GROESBEEK - We hebben een lange, warme zomer achter de rug en veel kinderen hebben zich in zwembaden en buitenwater heerlijk vermaakt. Toch waren er ook dit jaar weer diverse berichten over onveilige situaties in het water en maakt men zich zorgen over de zwemveiligheid van Nederlandse kinderen.

Onlangs is het project NL zwemveilig van start gegaan met als doel de zwemveiligheid van Nederlanders te verbeteren (zie ook www.NLzwemveilig.nl). Het blijkt erg belangrijk dat kinderen ook na het behalen van hun zwemdiploma’s regelmatig blijven zwemmen en zo hun techniek en uithoudingsvermogen verbeteren.

Bij zwemvereniging Groesbeek wordt op verschillende niveaus getraind in techniek, kracht en uithouding van de gangbare zwemslagen. Het is een kleinschalige vereniging waar kinderen voldoende begeleiding krijgen van ervaren trainers en waar genoeg ruimte is voor gezelligheid. Regelmatig worden onderlinge wedstrijden of andere leuke activiteiten georganiseerd. Kortom, bij zwemvereniging Groesbeek word je spelenderwijs een steeds betere zwemmer, en dat is niet alleen leuk in de zomer, maar een leven lang.

"Heb je tenminste zwemdiploma B en ben je enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op www.zwemvereniginggroesbeek.nl of stuur een email naar info@zwemvereniginggroesbeek.nl en kom gezellig een keertje meetrainen!"