Afbeelding

Kamermuziekconcert Rodion Trio

MOOK - Op zondag 29 september 20:00 uur treedt het Rodion Trio op in de kerk van Mook. Het Rodion Trio, bestaande uit Diederik Ornée (klarinet), Annelies Vrieswijk (saxofoon) en Mark Toxopeus (piano), heeft in korte tijd naam gemaakt als een ensemble dat aan de hand van muzikale of literaire thema’s met verrassende programma’s voor de dag komt.

Op het eerste gezicht lijkt de bezetting van klarinet, saxofoon en piano beperkt, omdat er nauwelijks composities voor zijn geschreven. Maar juist dat gegeven heeft het Rodion Trio omgedraaid door eigen arrangementen te maken, waardoor er een nieuwe wereld aan muzikale mogelijkheden opengaat. Die arrangementen maken het mogelijk om (bekende) klassieke werken opnieuw te interpreteren en in een nieuwe vorm aan het publiek te presenteren. Ze brengen werken van: Jean-Féry Rebel, Bedrich Smetana, Claude Debussy, Franz Liszt en Ludwig van Beethoven.

Kaartjes inclusief consumptie in de pauze online 17, in de kerk 18, jonger dan 18 jaar: 9 euro. Voor meer informatie zie kamermuziekmookenmiddelaar.nl. Het is ook mogelijk online een zesconcertenkaart aan te schaffen geldig voor alle zes concerten van het seizoen. Hiervoor geldt: zes halen vijf betalen: 85 euro. Kaart is overdraagbaar, mocht men een keer zelf niet kunnen.